Image
Семинар на тема "Менюто – ключова съставка на успешния ресторант"
Семинар на тема "Менюто – ключова съставка на успешния ресторант"
25.10.2023

Колежът по туризъм при Икономически университет – Варна и Shef&Gastro организират семинар на тема "Менюто – ключова съставка на успешния ресторант". Участието в него е безплатно. Събитието ще се състои на 17 ноември 2023 г. (петък) от 13.30 ч. в зала 128 на Икономически университет – Варна и ще се излъчва онлайн. За да участвате в него, е необходимо предварително да се регистрирате.

Вижте още

30.09.2024
Икономически университет – Варна бе избран с пълно единодушие за настоятел на  фондация „Атанас...
24.09.2024
Информационен ден за програма "Еразъм+"
26.09.2024
Бизнес клас 2024 година на Изи Академия
24.09.2024
Представяне на книгата “Епохата на автократите” от Гидеон Рахман